RP DETAILING

SERVICII

Detailing Exterior

Spălare exterior cu atenție, decontaminare caroserie, izolarea tuturor elementelor sensibile, urmate de corecția lacului și ultra-finisarea până la stadiul de showroom.

NEW CAR PREP EXTERIOR

Spălare exterior cu atenție, decontaminare chimică și mecanică, polisare defecte de fabrică, protecție ceramică a caroseriei, aplicare folie PPF pe faruri, tratament hidrofob pe parbriz.

* serviciul se adresează mașinilor noi, cu rulaj de maxim 1 000 km

DETAILING INTERIOR

Aspirarea habitaclului și curățarea detaliată a fiecărui element. Se folosește aspirator cu injecție-extracție, aparat cu aburi, tornador, dressing pentru plastice (revitalizare cromatică, protecție UV).

NEW CAR PREP INTERIOR

Aspirarea cu atenție, ștergerea prafului, impermeabilizare materiale textile, aplicare protecție piele, aplicare protecție plastic, hidratare chedere, curățarea geamurilor.

* serviciul se adresează mașinilor noi, cu rulaj de maxim 1 000 km

Quick detailing exterior + interior

Spălarea exteriorului + întreținerea curățeniei interioare

RECONDIȚIONARE FARURI

Rezolvarea tuturor defectelor de tip mătuire, ciobituri sau îngălbenire prin șlefuire, după care se redă luciul prin polisare.

DETAILING MOTOR

Execuție fără apă sub presiune, curățare cu degresant, pensule, aburi, tornador, riscul de daună fiind eliminat. La sfârșit se usucă și se aplică un dressing pe plastice pentru reîmprospătare.

DETAILING MOTOCICLETE

Spălare detaliată, corecție zgârieturi carene și faruri, polisare elemente cromate, aplicare protecție ceramică pe elementele lăcuite, aplicare folie pe faruri, gresarea lanțului.